Business

Dentex 2024: Upoznajte najnovije trendove dentalne medicine

Najavljujemo bienalni Međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX koji će se održati od 06. do 08. lipnja 2024. godine, a koji je rezultat uspješne višegodišnje suradnje Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine.

9t3a2661

Trodnevni događaj bit će pun prezentacija, edukacija i radionica

Tijekom tri dana održavanja, najveći sajam dentalne medicine u okruženju i jedini u Hrvatskoj, ponudit će platformu za prezentaciju noviteta, neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće suradnje te razmjenu iskustava.

Sajam Dentex je prepoznat među tisućama dentalnih stručnjaka kao mjesto sudjelovanja najznačajnijih svjetskih i domaćih tvrtki koje predstavljaju svoje nove proizvode i tehnologije, ali i manjih proizvođača koji traže svoje mjesto na dentalnom tržištu. Svi oni, uz renomirane predavače iz Hrvatske i svijeta, čine Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve dionike iz područja dentalne medicine; doktore dentalne medicine, dentalne tehničare, asistente i higijeničare. 

9t3a3576

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program pratećih događaja koji koreliraju s temama iz svijeta dentalne medicine. I ove će se godine održavati LIVE-OP – operacije uživo u sajamskoj ordinaciji kao i Kongres na aktualnu temu. 

Sajam Dentex održat će se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. 

Više informacija o sajmu saznajte na web stranici i na Dentex Facebook profilu.