Business

DENTEX - najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

9t3a2716 copy 1

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine nastavljaju svoju uspješnu višegodišnju suradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine Dentex.

Ovaj bienalni događaj okupit će od 6. do 8. lipnja 2024. godine više od 300 domaćih i svjetskih stručnjaka i vodećih proizvođača dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji.

Očekuje vas:

  • više od 300 izlagača s bogatom ponudom najsuvremenijih tehnologija, proizvoda i inovacija iz područja stomatologije na jednom mjestu u samo tri dana
  • izvrsna platforma za interakciju i suradnju među dentalnim stručnjacima, studentima i poslovnim ljudima čija struka je vezana uz ovu industriju
  • visoko kvalitetan konferencijski program s najzvučnijim imenima dentalne medicine

9t3a2692 copy 1

Najnoviji proizvodi na tržištu

Dentex nudi sveobuhvatan prikaz svega što je potrebno dentalnim ordinacijama i laboratorijima od materijala, instrumenata, uređaja do naprednih rješenja za liječenje i najnovijih dentalnih softvera. Istražite najnovije rendgenske sustave, CAD/CAM tehnologije, 3D printere za stomatologiju i druge uređaje koji unapređuju svakodnevni rad.

9t3a3576

Informativan i kvalitetan stručni program

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program koji korelira s temama iz svijeta dentalne medicine. Održat će se Kongres „Suvremeni procesi u dentalnoj medicini – protokoli i procedure“ za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare, dentalne asistente i dentalne higijeničare.

Sudionici će imati priliku vidjeti i operacije u živo - Live OP iz područja endodoncije, dentalne tehnike, implantologije i estetske dentalne medicine u kompletno opremljenoj ordinaciji dentalne medicine za izvođenje konzervativnih i kirurških zahvata s edukacijskom svrhom.

9t3a3496

Bit će organizirane i radionice za pravno i porezno savjetovanje članova, mogućnosti osiguranja u dentalnoj medicini te savjetovanje o EU fondovima.

Radno vrijeme je od 10,00 do 18,00 sati, osim u petak kada se sajam otvara u 9,30 sati. Cijena ulaznice iznosi 10,00 eura, a za studente, učenike i umirovljenike 5,00 eura.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Zagreba.   

Detaljan Program sajma na linku: Stručni program - Zagrebački Velesajam (zv.hr)

Sajam Dentex | Zagreb | Facebook