Uvjeti korištenja

Kontakt Zubo.hr

Uvjeti korištenja portala Zubo.hr

Zubo.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge navedenog portala. Korištenjem portala korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Zubo.hr

Niti jedan dio portala Zubo.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Portal posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Portal Zubo.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Zubo.hr sadrži linkove na web stranice trećih osoba, objavljuje ih u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.
Portal Zubo.hr nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na ovoj web stranici, te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na njoj.

Portal Zubo.hr sadržaje objavljuju u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Zubo.hr koristite na vlastitu odgovornost i Zubo.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autorska prava

Zubo.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu Zubo.hr mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Zubo.hr i podložno je tužbi.

Portal Zubo.hr se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala Zubo.hr za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu Zubo.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala Zubo.hr.

Ukoliko smatrate da je portal Zubo.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sadržaj

Stavovi izneseni u člancima, kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Zubo.hr portala. Zubo.hr ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i točnot informacija navedenih u tekstovima. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora. Ukoliko je nečije autorsko pravo prekršeno, molimo Vas da nas odmah kontaktirate te ćemo nakon razmatranja autorskih prava fotografiju ukloniti uz ispriku.

Zaštita privatnosti

Zubo.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Zubo.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika ili ako je korisnik pokazao da želi ispunjavanjem kontakt obrasca.

Promjene pravila

Portal Zubo.hr zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi Zubo.hr. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Zubo.hr smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.
Ova pravila su na snazi od ožujka 2021. godine.

Cookies (hrv. kolačići)

Kako bi stranica Zubo.hr imala sve funkcionalnosti na računalo korisnika pohranjuje se malena količinu podataka tzv. „Cookies“ (hrv. Kolačići). Kolačić je informacija spremljena na računalo korisnika od stranice web srevisa koju posjetite. Kolačići pohranujuju postavke za web stranicu, kao što je npr. wallpaper (hrv. pozadinska slika). Prilikom sljedećeg korištenja internet preglednik šalje natrag kolačić koji pripadaju toj stranici.

Za sve sporove nadležan je sud u Zagrebu.