Oralna higijena

Međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX uskoro na Zagrebačkom velesajmu!

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine i u 2022. godini nastavljaju svoju uspješnu višegodišnju suradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine DENTEX koji se održava od 9. do 11. 6. 2022. godine. 

Dentex sajam dentalne medicine

Tijekom tri dana održavanja, najveći sajam dentalne medicine u okruženju i jedini u Hrvatskoj, ponudit će platformu za prezentaciju noviteta i primjene opreme, neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, dogovaranje buduće suradnje te razmjenu iskustava.

Sajam Dentex je prepoznat među tisućama dentalnih stručnjaka kao mjesto sudjelovanja najznačajnijih svjetskih i domaćih tvrtki koje predstavljaju svoje nove proizvode i tehnologije, ali i manjih proizvođača koji traže svoje mjesto na dentalnom tržištu. Svi oni, uz renomirane predavače iz Hrvatske i svijeta, čine Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve relevantne subjekte iz područja dentalne medicine.

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine. Hrvatska komora dentalne medicine organizira uvijek aktualan program za cijelu dentalnu struku od doktora dentalne medicine do dentalnih tehničara i dentalnih asistenata. 

Img 0683

U posebno uređenoj sajamskoj ordinaciji moći će se uživo vidjeti neke od zanimljivih primjera i postupaka iz prakse (npr. sportski štitnik za zube, brušenje za ljusku, kako motivirati pacijenta u provođenju pravilne oralne higijene, primjena dermalnih filera u estetici lica i sl.) ili pak tijekom petka i subote pratiti Kongres. 

Neke od tema Kongresa su: suvremena stomatologija – potpuni digitalni pristup, digitalizacija endodontskih i restaurativnih postupaka – kvalitativni pomak u terapiji dentalnih bolesti, mikrokirurški pristup u terapiji recesija i regenerativnoj kirurgiji.

Program izlaganja:

  • uređaji i oprema za dentalne ordinacije I dentalne laboratorije
  • dentalni pribor i materijali
  • medicinska odjeća i obuća
  • informatička podrška dentalnim ordinacijama i laboratorijima
  • stručna literatura i usluge u dentalnoj medicini
  • edukacija

Sajam Dentex održava se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a predstavit će se više od 250 izlagača iz 31 zemlje. Radno vrijeme je u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a u subotu od 9 do 17,30 sati. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Više informacija od sajmu Dentex možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr